Okulumuz Hakkında

Sultaniye Şehit Baçerettin Özgür İlkokulu
Sultaniye Mah. Fatih Cad. No 16 ÇİFTLİKKÖY/YALOVA
0(226) 359 15 49
0 226 359 15 49
https://sultaniyeilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Nasıl Bir İnsan ? Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Bütün bu değerlerin yanı sıra, topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak hedefimizdir. Bu noktada bize güç veren; 1952´den bizleri günümüze getiren geleneklerimiz ve okul öncesinden başlayarak tüm ilköğretim boyunca, öğrencinin ruh sağlığını korumaya öncelik vererek aynı iklim ve kültür içinde eğitilmesi, ilkesidir.

MİSYON

Nasıl Bir Okul? Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini geliştirmeye yönelik eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

BAŞARILAR

Öğretmen :24
Öğrenci :278
Derslik :15
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1836
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

09:00-14.40

YABANCIDIL

ingilizce

Isınma Şekli

Doğalgaz

Servis Bilgisi

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine 2 km, il merkezine ise 6 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz 8740 m2 alan üzerinde 2 Bloktan oluşmaktadır. 1900 m2 kapalı alan 6840 m2 Oyun alanı ve Bahçe olarak kullanılmaktadır. Mülkiyeti Çiftlikköy Belediyesine aittir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

SATRANÇ VE AKIL ZEKA OYUNLARI

Proje Çalışmaları